Какво означава тото?

Тото (пояснение)
Тото може да се отнася за: Тото̀, италиански комик Тото, американска рокгрупа Тото, съкратеното название на Българския спортен тотализатор Тото, герой от филма „Рицарят на бялата дама“ на Петър Каишев Тото, кучето на Дороти от „Магьосникът от Оз“ Тото Кутуньо, италиански поп изпълнител и текстописец Тото Риина, един от най-крупните италиански мафиоти Тото (певец), български певец Спорт ТОТО (БНТ), предаването на Българския спортен тотализаторСПОРТ ТОТО, българската държавана лотария

Спорт ТОТО (БНТ)Спорт ТОТО (БНТ)
Спорт ТОТО (преди Теглене тиражите на TOTO 2 и Втори ТОТО шанс) е предаване на Българската национална телевизия, в което се излъчват тиражи на Българския спортен тотализатор. Предаването е продукция на главна редакция „Спорт“, докато не се превръща във външна такава. Обикновено се излъчва по БНТ 1, но понякога това се случва по БНТ 2 или БНТ 3 поради определени причини. В такъв случай на официалната уебстраница на тотализатора се оповестява предварително за това чрез съобщение.

Тото (певец)
Йонислав Венциславов Йотов, по-известен с артистичния си псевдоним Тото, е български певец, продуцент, актьор, водещ на подкаст и съосновател на група „Скандау“ с Лъчезар Евтимов. Участва в предаванията на Нова телевизия „ВИП Брадър“, „Като две капки вода“ , „Забраненото шоу на Рачков“ и „Маскираният певец“.